Prizren
Zgjedh QytetinPrizrenGjilan
Pjesëmarrja përmes mediave sociale

Mbledhja e XXIII-të e Kuvendit Komunal

Në bazë të nenit 43, al.1 të Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale dhe nenit 35, al. 2, të Statutit të Komunës, thërras mbledhjen e XXIII (njëzet e tretë) të Kuvendit Komunal, që do të mbahet më 17 shtator 2015 (e enjte ) në sallën për mbledhjet e Kuvendit të Komunës së Prizrenit, përkatësisht në ndërtesën e re të Kuvendit Komunal, duke filluar në orën 10:00. Prandaj, ftoheni që në cilësinë e anëtarit të Kuvendit të Komunës të merrni pjesë në punën ekësaj mbledhjeje, duke iu përmbajtur orës, datës dhe vendit të caktuar.  Gjeni rendin e ditës këtu.

Projekti “Pjesëmarrja përmes mediave sociale” pėrkrahet financiarisht nga UNDP.
"Rritja e pjesmarrjes ne vendimmarrje permes mediave sociale"